kuidas oma elu muuta

Kaksikleek ja polaarsus

Olen märganud, et palju räägitakse nn “kaksikleegi” suhtest ja mees- ja naisenergiast ehk polaarsusest meie sees. Kogu teema ümber on üsna palju müra ning kaheti mõistmist. Tunnetan, et kaksikleegi dünaamikat aetakse segamini karmaliste suhetega. Seda on äärmiselt lihtne teha kuna karmalised suhted on sama intensiivsed kui kaksikleegid. Nende suurim vahe on selles, et karmalises dünaamikas me tihti läbime korduvaid tsükleid aina uuesti ja uuesti kuid ei tervene neist. Need ühendused tekivad karma ehk tegu ja tagajärg meetodil. Võetakse partneriks keegi keda hakatakse enda maailma sobitama. Valikuid tehakse hirmu baasil ning otsides mitte elu usaldades. Kuna see tegu iseenesest ei teeni meie “kõrgemat mina” või meie algolemust ehk tingimusteta armastust, siis tagajärjeks on pidev rahulolematus ning tühjus mille suhtes ravi või täituvust otsitakse teiselt inimestelt.

Kaksikleegi ühenduse ümber on ka müüt, et justkui oleks tegu hingega mis on kaheks läinud ning asub nüüd erinevates kehades. Minu intuitsiooni kohaselt on universum kogu mateeriaga samast “allikast” või energiast. Jah, meil kõigil on oma energiakehad kuid meie algolemus on üks mis on energia väljendamas ennast erinevates vormides. See põhjendab seda, et kui tunneme tingimusteta armastust, siis seda kõigi, kõige ja kõiksuse vastu. Seega võime oletada, et tegelikult ei ole selline hingede lõhustumine kaheks eriti võimalik. Nüüd kui see on selge, siis räägiks lähemalt mitme erineva vaatenurga alt mis see “kaksikleek” endast kujutab.

Kaksikleek on dünaamika/kontseptsioon mille eesmärk on kutsuda esile vaimne ärkamine aka energiate tasakaalustamine aka haavade tervendamine. Intuitsioon annab märku avastamata potentsiaalist mis on peidus haavade tervendamises. Meie algolemus teab mis on tingimusteta armastus ning selleks, et seda õppida ära tundma ning sellega taas ühendust saada suunatakse meid vastavate energiatega inimesteni. Põhimõtteliselt on kaksikleegi puhul tegemist inimesega kes võngub samal sagedusel. Seega tekib ülimalt intensiivne ühendus mis meenutab väga iseenda energiat ning tingimusteta armastust. Kontakti/ühenduse saavutamine kaksikleegiga toimub ainult läbi töö iseendaga. Siin kasutatakse kontseptsiooni “üks kes jahib”, “teine kes põgeneb”. See kes tõenäoliselt “jahib”, teda jäetakse “põgeneja” poolt palju üksi mis sunnib teda enda haavadele lõpuks otsa vaatama st, et kaksikleek ei rahulda “jahtija” egopõhist “tingimustega armastust” ehk klammerdumist ja kaassõltuvust vaid laseb tal sellega silmitsi seista. Kuna kontseptsioon lubab pärast haavade tervenemist “ühendust” on ka jahtijal motivatsiooni endaga tegeleda. Mis aga reaalselt juhtub on see, et jahtija tegeleb enda nais- ja meesenergia ning sisemise lapse tervendamisega mille tagajärjel tema vibratsioon muutub ning tema kaksikleek ei tundugi enam sobivaks partneriks kui nad paralleelselt ei tervene. Kaksikleegi teekonna läbi õpitakse tingimusteta armastust ning enda haavade tervendamist. Kuna ka põgenejal on omad haavad miks ta põgeneb ja ta on ka sunnitud nendega tegelema. Tegu on ühe ja sama haavaga mis on kahe erineval inimesel manifesteerunud vastandlikult ning mida omavahel ideaalselt peegeldatakse. Kuna töö iseendaga on alati vaba tahe, siis mõlemad leegid ei pruugi üldse tervenedagi.

Sama dünaamikat kohtame teises tõlgenduses kui ärevat ja vältivat kiindumushäiret mille mõlema põhjuseks on tugev hülgamise hirm mis tavaliselt tuleb lapsepõlve traumadest. Mõlemal osapoolel on energiate tasakaal paigast mis väljendub sellena, et ühel väljendub hülgamishirm enda emotsioonide vältimisena ehk ta peab olukorrast eemalduma, et enda närvisüsteemi tasakaalustada ning teisel väljendub see ärevusena ehk tal tekib tugev ärevushoog ning ta vajab kohest kontakti, et närvisüsteemi tasakaalustada. Tekib sama põgeneja ning tagaajaja mäng.

Kaksikleegi dünaamika eesmärk on iseenda sees tervendada naisenergia haav mis tuleneb tihti emaeeskujust ning on seotud vähese eneseväärtusega, väheste piiride seadmisega ning vähemaga leppimisega kui tegelikult väärt ollakse ning ka isahaav mis tuleneb mehe ehk isaeeskujust ning väljendub manipuleerimise, domineerimise, nõudmiste, liigse kontrollina, ülemõtlemisena, soovina teist inimest korda teha. Kirsiks tordil on veel jalgu trampiv sisemine laps kes soovib armastust ning tähelepanu.

Pärast tööd iseendaga ning energiate tervendamist ja tasakaalustamist muutub inimene teadlikumaks, suudab hoida emotsionaalselt ruumi teistele, muutub otsusekindlaks ning hakkab piire kehtestama. Samuti hakkab temas loomingulisus voolama, enam ei ole vaja omada kontrolli ning usaldus elu vastu hakkab taastuma. Tekib kontakt iseendaga. Intuitsiooni on lihtsam kuulata ning ära tunda. Tekib eneseusaldus. Mees leek muutub rohkem enesekindlamaks, teab enda väärtust ning suudab valitseda olukorda tugevalt enda meesenergias pakkudes naisele vajalikku tuge, kohalolu ning tervislikku juhtimist ja kaitset. Naine leek muutub rohkem vastuvõtlikumaks ning usaldavamaks, suudab toetada ning luua enda naisenergias, teab samuti enda väärtust ning asub piire seadma. Mõlemal on võime armastust ära tunda, vastu võtta ja pakkuda mis tekitab hinges täituvuse tunde. Sealjuures ei pea nad üldse paarisuhtes üksteisega olema. Isegi kui üks leekidest (inimvormis) tööd ei tee endaga, siis tunneb tööd teinud osapool mõlemate nii nais kui meesenergiate tasakaalu võimalusi iseendas ning on avatud armastusele samal vibratsioonil oleva partneriga hakates täitma enda missiooni mis on olla teadlikum ning seeläbi peegeldada ning valgustada kõike mis teda ümbritseb.

Teekonna eesmärk ei ole kunagi saavutada füüsiline ühendus teise inimesega ehk füüsiline naise ja mehe ühenduse saavutamine vaid saavutada energiate tasakaal iseendas, tervendada enda sisemine mees- ja naisenergia ja sisemine laps ning leida üles tingimusteta armastus eelkõige iseenda vastu, leida tee tagasi “koju” ehk luua ühendus enda algolemusega. Seejärel jagada ning vastu võtta armastust igas vormis ning tunda ennast taas terviklikuna nagu me algselt loodud oleme. Nii asume peegliks teistele kes seda vajavad.✨

error: Content is protected !!

Broneerimine

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”1″ staff_member_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members,week_days,time_range”]