kuidas olla õnnelik

Kuidas olla õnnelik

Õnn võib tunduda kui miski imeline tunne mida on võimalik otsida, leida või kelleltki saada. Õnne tabamiseks tuleb järjekordselt pöörduda inimese poole kes vaatab vastu peeglist ning alustuseks on vajalik välja mõelda mida tähendab õnn sinu enda jaoks, sest õnn kui selline on väga suhteline tegelane.

Õnn võib olla materiaalne küllus, emotsionaalne heaolu, turvatunne, teadmine, et meie lähedastega on kõik hästi või ka seisund kus kõik lihtsalt alati laabub. Aga õnn on ka vabadus elada enda elu vastavalt enda soovidele, unistustele ning reeglitele. Võimalus enda elu luua just selliselt nagu see sobitub minu väärtustega.

Õnn on iseenda vabastamine kõikvõimalikest piiravatest uskumustest mida on kogutud aastaid enda ümbritsevast keskkonnast ja teistelt inimestelt. Nendeks võivad olla sellised uskumused nagu “ma olen liiga noor, et seda teha”, “ma olen liiga paks”, “mul on liiga vähe raha”, “minul kunagi ei vea”, “mul ei ole kuhugi minna”, “kes mind ikka tahab”, “rikkad on pahad” jne. Õnn on need uskumused ümber pöörata ja olla täiuslikult arengus.

Õnn on avastada kes ma olen, millised on minu põhiväärtused, milline on minu elueesmärk. Leida autentne moodus lõbutseda, nautida elu, lõõgastuda. Uurida sügavalt enda seest mis on tõeliselt tähtis ja vajalik. Teha igapäev ainult neid tegevusi mis panevad silma särama. Nautida loomingut ja koos luua. Olla tervislikes ning toetavates suhetes.

Õnn on vastutuse võtmine enda elu eest ning anda parim mis hetkel võimalik on. Võimalus ja vabadus olla mõistetud, toetatud, väärtustatud ning armastatud iseendana. Õnn on võimalus pakkuda kõike seda esmalt iseendale. Õnn on kõikide külgede aktsepteerimine endas, tunnete valideerimine ning armastuse ja rahu valimine tüli asemel. Usaldamine, et kõik mis elus peab olema, see tuleb lihtsalt, ei vaja rabelemist ega valmista kannatusi. Enese vabastamine kontrollist välise üle ning vastutuse võtmine ainult enda elu ja käitumise eest.

Õnn on teadlikult leida ka esmalt negatiivsena tunduvas olukorras oma õppetunnid ning käsitleda teisi inimesi enda ümber peeglitena mis näitavad kätte kõik kasvu vajavad kohad iseendas. Õnn on aidata, anda ning andestada.

Õnn on avastada, uurida, kasvada, kogeda. Leida need uksed mis viivad kohta kus meid oodatakse, vajatakse ning hinnatakse just sellise ainulaadse inimesena nagu oleme loodud.

Õnn on elada enda tingimustel autentselt iseendana.

error: Content is protected !!

Broneerimine

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”1″ staff_member_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members,week_days,time_range”]